فرهنگی ادبی اجتماعی

فرهنگی ادبی اجتماعی

فرهنگی ادبی اجتماعی
فرهنگی ادبی اجتماعی

فرهنگی ادبی اجتماعی

فرهنگی ادبی اجتماعی

استارتاپ کارزار ، مطالبات مدنی در بستر قانون


عرض ادب و خسته نباشید خدمت بنیانگذاران ارجمند و کارگزاران فعال پلتفرم وَزینِ کارزار.
بهترین مسیر در اطلاع رسانی و پیگیری مطالبات مدنی در قالب کارزار ، بطور رسمی و منطبق بر موازین حقوقی و عرفی ، ایجاد کارزارهای مختلف در این پلتفرم و جمع آوری نظرات و امضاءات هم اندیشان خواهد بود‌.
تجربه اینجانب در موضوع کارزار شماره ۶۶۳۰۴ و بدست آوردن نتایج عالی ، بگونه ایست که ، شاید ، رسیدن به چنان نتایجی بطرق دیگر ، زمان و هزینه های مضاعفی را به فعالین این کارزار تحمیل و احیانا مشکلات قانونی در مسیر پیگیریها ایجاد  و کارگروه ویژه را از رسیدن به هدف اصلی نا امید میکرد.
اما با آشنایی اولیه و بررسی تعداد زیادی از کارزارهای موفق و غیر موفق و جریانی ، دریافتم که ، کارزار ، ابزار قدرتمندی است برای اعتراض مسالمت آمیز و درخواستهای قانونی ، دادخواهی عمومی و ارجاع امر به مسئولین مربوطه.
از نظر حقوقی می توانم ، عملکرد کارزار را به《ارسال اظهارنامه های قضایی》تشبیه نمایم. بطور معمول هرگاه شخصی بخواهد حق و حقوق خود را به دیگری گوشزد کرده و قبل از اقامه دعوی ، مطالبه نماید ، از طریق دادگستری مطالب را بوسیله اظهار نامه به طرف مقابل اعلام و احیانا مهلتی جهت ایفاء تعهد یا پرداخت وجه یا هر حقی که خود را مُحِقّ در مطالبه آن می داند ، تعیین نماید.
اصولا ایجاد چنین کارزاری ضمن گوشزد نمودن حواشی و تخلفات و اشکالات موضوع مورد نظر ، زمینه را برای مطالبات جمعی در بستری رسمی و قانونی فراهم و مسیر پیش روی مطالبه گران را هموار خواهد نمود.
ضمن سپاسگزاری وقدردانی ویژه از جناب آقای دکتر حامد بیدی مدیرعامل ارجمند پلتفرم کارزار ، و سایر همکاران ایشان  ، دنیایی لبریز از آرامش و قانونمداری و حق طلبی را برای مردم صبور کشور سرفرازم ، ایران ، آرزومندم./۰
با تشکر
عیسی جوکار وکیل دادگستری





کارزار ، بستر مستقل جمع‌آوری امضا
مجوزهای کارزار؛
استارتاپ کارزار پروژه اصلی «شرکت توسعه فناوری برخط کارزار» است که با شناسه ملی ۱۴۰۰۹۵۵۸۴۱۸ به عنوان یک شرکت سهامی خاص ثبت شده است. کارزار نوعی «استارتاپ اجتماعی» است،‌ به این معنا که یک کسب و کار ریسک‌پذیر، نوپا، نوآور و سودبر است که مأموریتش اجتماعی است. کارزار دارای مجوزها و افتخارات زیر است:

۱. نشان طلایی ملی ثبت رسانه‌های دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعطای این نشان به رسانه‌های برخط هویت صاحب آن و صلاحیت وی را برای فعالیت احراز می‌نماید. این نشان با کد شامد 1-1-759928-65-0-1 و به نام دکتر حامد بیدی مدیر عامل کارزار از تاریخ ۷ مرداد ۹۸ صادر شده است.

نشان طلایی رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۲. نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت:

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز می‌نماید. این نماد اصلی‌ترین مجوز دریافت درگاه پرداخت قانونی از بانک‌های کشور است. از جمله موارد مورد بررسی برای اعطای این نماد می‌توان به محفوظ ماندن اطلاعات شخصی و مالی و تایید امنیت سایت توسط یک موسسه و مرکز ملی اعتماد اشاره کرد.

نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت

۳. مجوز شرکت‌های صنایع خلاق و فرهنگی

این عنوان معادل شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه فرهنگی است و از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت‌هایی اعطا می‌شود که جوهره رشد آنها خلاقیت و نوآوری برای ارائه محصولات و خدمات جدید و مدل های نوین کسب و کار در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی است. این دستاورد کارزار با عنوان «شرکت توسعه فناوری برخط کارزار» در این صفحه قابل مشاهده است.

۴. عضویت در انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی:

وبسایت کارزار به مالکیت شرکت توسعه فناوری برخط کارزار عضو رسمی انجمن صنفی کارفرمایی فروشگاه‌های اینترنتی تهران (کسب و کارهای اینترنتی) با شماره عضویت ۱۶۵۲ است.

از مواد کاری این انجمن می‌توان به پیگیری حقوقی مربوط به کسب‌وکارهای اینترنتی، توسعه خرید اینترنتی در کشور، ارائه راهکار های فنی جهت تسهیل در خرید اینترنتی و... اشاره نمود.

گواهی عضویت انجمن کسب و کارهای اینترنتی

۵. عضویت در سامانه تذکرات ارسالی دادستانی کل کشور:

وبسایت کارزار در سامانه خدمات الکترونیکی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ثبت شده است تا ابلاغیه‌های قانونی مربوط به احکام قضایی را در این سامانه دریافت و نسبت به حذف محتواهای مجرمانه منتشر شده در این بستر اقدام نماید. این کارگروه بر اساس ماده ۷۵۰ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات تشکیل و مسئولیت نظارت بر فضای مجازی و پالایش تارنماهای حاوی محتوای مجرمانه و رسیدگی به شکایات مردمی را به عهده دارد. بنابراین این کارگروه تنها نهاد قانونی است که می‌تواند از طریق احکام قضایی یا مصوبات رسمی خود نسبت به توقف یا حذف محتواهای منتشر شده اقدام نماید.

۶. استفاده از گواهینامه امنیتی SSL: برای رمزنگاری تمامی داده‌های رد و بدل شده میان کاربر و سرور جهت جلوگیری از شنود و درز اطلاعات کاربران

۷. دریافت جایزه بهترین وبسایت: برنده مردمی بهترین وبسایت خیریه و سازمان‌های اجتماعی از جشنواره وب و موبایل کشور در سال ۱۳۹۹


کارزاری برای حفظ محیط زیست و تاریخ سرزمینمان :
www.karzar.net/66304








نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد